Alege automatizări eficiente
cu pentru poarta ta.

Alege automatizări durabile
cu pentru poarta ta.

Alege soluțiile de automatizări porți batante și culisante Motrici. Comandă acum la 0371.49.44.99!

Calitate garantată

Toate componentele automatizărilor Motrici sunt produse in Italia, inclusiv placa de comandă.

Durabilitate

Te poți baza pe automatizările Motrici. Produsele sunt gândite sa aibă o durată de viață îndelungată.

Confort sporit pe tot parcursul anului.

În zilele ploioase și friguroase, deschizi poarta printr-o simplă apăsare pe butonul telecomenzii din mașină sau din casă.

Îmbunătățește-ți calitatea vieții cu automatizările Motrici

Gândește-te la sentimentul pe care îl vei avea atunci când afară va fi noroi, ploaie, ninsoare și frig și tu vei ajunge direct în garaj, cu o simplă apăsare a unui buton, fără să mai fie nevoie să cobori în mod repetat pentru a deschide și închide poarta. Sună bine, nu?

Acest lucru este posibil prin instalarea soluției de înalta calitate pentru automatizari porți batante sau culisante Motrici. În plus, sporești de asemenea nivelul de siguranță al proprietății, deoarece porțile nu pot fi deschise de către străini, pot fi conectate la sistemul de alarmă si detectează automat obstacolele.

header
moveo-interno-01

Automatizări porți existente

O întrebare frecventă primită din partea clienților este dacă putem instala automatizari pe porți existente. 100% putem automatiza orice tip de poartă. Cel mai important lucru este alegerea motorului pentru poartă și implicit a întregului kit de automatizare, iar pentru acest lucru primești consultanță din partea noastră.

Proiectarea și fabricarea automatizărilor Motrici pentru porți se realizează cu ajutorul tehnologiei de cea mai înaltă calitate. Ca atare, ele sunt durabile si fiabile. În plus, pe raza județelor Ilfov, București și Prahova echipa noastră te poate ajuta cu instalarea, iar pentru celalalte județe din țară avem parteneri de încredere în fiecare regiune importantă a tarii.

De ce sa alegi automatizările Motrici?

Pentru că devine mai simplu și spontan atunci când folosesti automatizari pentru porți menite să răspunda comenzilor tale cu un maxim de securitate și control.

Calitate

Produsele Motrici sunt fabricate în Italia, conform normelor CE și au o calitate superioară celor venite din China, care sunt întalnite frecvent pe piața romanească.

Fiabilitate

Având în componență tehnologie de înaltă calitate, fiind produse de o fabrică cu 31 de ani de experiență, automatizările Motrici sunt gândite să reziste în timp și au garanție 2 ani.

Design

Aspectul vizual al curţii tale trebuie să fie unul plăcut, astfel încât să te simţi bine în inima căminului tău, iar automatizările Motrici se integrează în arhitectura curții și a porților tale..

Siguranță

Detectează automat obstacolele, sunt sigure pentru animale și copii și nu pot fi deschise de către străini.

Comandă acum kit-ul pentru automatizare porți batante sau culisante! E timpul să beneficiezi de tot confortul și siguranța oferite de acestea!

Ce trebuie să știi atunci când alegi un kit de automatizari porți

Pentru că devine mai simplu și spontan atunci când folosesti automatizari pentru porți menite să răspunda comenzilor tale cu un maxim de securitate și control.

Tipul de poartă unde se dorește automatizarea

Atât pentru curtea unei case, cât și în cazul incintelor de firme, porțile pot fi batante, culisante, simple sau duble. Deci trebuie să folosim mecanisme de automatizare a porților care să se potrivească cu tipul de poartă pentru care vrem să îl instalăm.

greutate-img

Greutatea estimativă a porţii

Este esenţial să ştii care este greutatea estimativă a porţii, astfel încât să alegi un motor potrivit.

deschiderea-portii-img

Deschiderea utilă a porţii

Un alt detaliu de care trebuie să ţii cont când alegi un sistem de automatizare porţi culisante este lungimea porţii, respectiv deschiderea utilă. Este important să alegi cremaliera în funcție de lungimea porții la care mai trebuie adăugat un metru liniar suplimentar.

ciclu-de-timp-img

Ciclul de lucru

Ciclul de lucru este şi el foarte important. Practic, este vorba despre numărul de deschideri ale porţii într-o anumită perioadă de timp.

În cazul în care consideri că urmează să deschizi/închizi poarta de mai mult de 10 ori pe zi atunci cel mai bine este să alegi un sistem cu un ciclu de 65-80%. Acționările cu motoare alimentate la 24V sunt cele mai potrivite pentru porțile solicitate intensiv.

functiile-sistemului-img

Funcţiile sistemului

În funcţie de tipul de sistem pe care îl alegi, poarta se va deschide mult mai uşor şi mai larg sau, dimpotrivă, mai puţin şi mai lent. Ideal este să ştii care dintre variante este cea mai bună pentru tine şi pentru tipul de curte

Intrebari frecvente

Prețul kiturilor de automatizare Motrici încep de la 1449 Lei și pot crește în funcție de lungimea, greutatea porților dumneavoastră și numărul de cicluri zilnice solicitat. Beneficiile pe care le veți avea dacă veți alege un kit Motrici sunt însă de neprețuit. Veți economisi timp și veți beneficia de confort sporit și  securitate mult îmbunătățită atunci când veți pleca de acasă pentru ca veți fi feriți de intrările persoanelor nedorite.

Porțile batante sunt variantă de porți care se deschid în interior sau exterior și au un sistem de deschidere tradițional. Aceste porți sunt alcătuite din două aripi, iar motorizarea potrivită se va face în funcție de dimensiunea și greutatea acestora. Totodată, există și alte elemente de care veți ține cont: ciclurile de utilizare, dimensiunile stâlpilor.

Porțile culisante sunt moderne și se deschid pe orizontal, așa că va fi nevoie de dispozitive fabricate special pentru acest tip de automatizare. Această categorie de porți este prezentă pe piața de profil de câțiva ani, devenind din ce în ce mai populare datorită facilității operării și a economiei de spațiu – porțile batante impunând anumite exigențe de proiectare și amenajare pentru a permite deschiderea la interior sau exterior.

Automatizarea acestor porți este realizată prin montarea motorului și a dispozitivelor necesare direct pe sol, pe un suport de prindere special.

Nu, montajul kitului nu este inclus în preț. Oferim instalare în București, Ilfov, Dâmbovița, Argeș și Prahova, iar la nivel național oferim montaj prin colaboratorii noștri.